U bent hier

Creatievelingen gezocht voor Olense Dag voor Amateurkunsten

Olen
28.12.2018 - 00.24u
Door: Mark Jaspers

Ben jij in je vrije tijd bezig met beeldende kunst, muziek, theater, poëzie, fotografie, of...? En zie je het wel eens zitten om daarmee naar buiten te komen? Kom dan op zondag 6 januari om 10.00 uur naar het WAK-café en verneem meer over de Olense Dag voor Amateurkunsten.

Na 23 jaar houdt de Week van de Amateurkunsten ermee op. Maar Olen gaat door en maakt er een eigen Dag voor Amateurkunsten van. Op zondag 5 mei wacht jou een bruisend evenement op het Pastoor Janssensplein in St.-Jozef-Olen. Het lokaal bestuur blijft het immers belangrijk vinden om de lokale amateurkunsten te promoten.

Tijdens het WAK-café op 6 januari om 10.00 uur in ontmoetingscentrum De Vrede verneem je alles over dit initiatief en kom je te weten hoe je er zelf actief aan kan deelnemen. Heb je zin om mee te doen, maar kan je niet naar het WAK-café komen? Neem dan contact op met Vrije Tijd.

Ga zeker ook een kijkje nemen op de Facebookpagina van het lokaal bestuur voor het filmpje van Tejaterbende Oeps! en toneelgezelschap Het Vierde Oor. Als opwarmer laten ze je zien hoe kunst in Olen tot leven kan komen.

Info: vrije tijd, 014 27 94 22, vrije.tijd@olen.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto