Na 8 jaar geeft huidig CEO, Sven Danneels, de fakkel door aan André Martens, die per direct de leiding van Creative Cooling Group uit Herentals overneemt.

'André is met deze opdracht niet aan zijn proefstuk toe. Want de ervaren ondernemer uit Limburg stampte al twee succesvolle bedrijven uit de grond: AED-partner en SMART Clinical Products.

Na zijn AED avontuur dacht André even wat gas terug te nemen, maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Sinds januari 2022 werkt André zich in achter de schermen van The Cool Factory.

Bij Creative Cooling wordt hij nu al omschreven als: ervaren, energiek en doortastend. Maar ook openhartig, opgewekt & plezant. De geknipte man dus om dit creatieve bedrijf dat streeft naar "Cooling with Attitude", klaar te stomen voor een boeiende toekomst.

Met André aan het roer zal het bedrijf zich focussen op een doorgedreven vernieuwing van het productaanbod in display coolers.

Daarnaast zullen ook de dochterbedrijven DRU International en koeltechnische groothandel AFM Refrigeration met als stokpaardje airco-merk Sinclair onder de leiding van André opereren.

Het management van Heylen Group, alsook het voltallige Creative Cooling-team wensen André veel succes.'