Acht creatievelingen slaan de handen in elkaar om op zondag 24 april hun passie en creativiteit met iedereen te delen in Wijngaard. Bij elk van hen kan je namelijk terecht voor iets unieks.

Els Vanhoof, de organisator van het evenement, staat bekend om haar originele en leuke kadootjes, creatieve workshops en het personaliseren van allerlei zaken.

Sofie Dom maakt handgemaakte kleding, accessoires en kinderaccessoires.
Stef Janssens is gepassioneerd door tekenen en beeldverhalen. Hij heeft al twee strips uitgebracht: 'Nooit Meer Oorlog' en 'Alle Grenzen Voorbij'.

Lore Torfs is grafisch vormgever. Zij zorgt voor lieflijke wenskaarten met haar eigen illustraties en schattige prints voor baby- en kinderkamers. Daarnaast biedt ze ook hand gebreide mutsen, sjaaltjes, teddyberen en babydekentjes aan die met veel liefde gemaakt werden door "ons moeke".

Jenny Oris steekt oude spulletjes in een nieuw en mooi jasje en geeft hen hierdoor een tweede leven.

Ilse Van den Broeck maakt exclusieve zilveren juwelen in haar atelier in Herentals.

Magda Vervoort en Marja Verlinden zijn kunstenaars op vlak van keramiek en het maken van prachtige schilderwerken.

Op zondag 24 april is iedereen van 10u tot 16u welkom op Wijngaard 7, naast de basischool Wijngaard Herentals, om de creaties van deze acht creatievelingen te bewonderen en aan te kopen. Dit kan allemaal bij een lekker hapje en drankje.

De creatievelingen kijken er alvast naar uit en ontvangen je graag met een lach. Jij komt toch ook?!

Wil je meer te weten komen? Ontdek meer HIER.