U bent hier

Creëer jouw lichtpuntje tegen kanker

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
26.10.2020 - 20.36u
Door: Cait Van Rooy

Corona of niet, nog steeds krijgen 112 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Desondanks dat de behandelingen steeds beter worden, sterft toch 1 op de 3 patiënten aan deze ziekte. En de personen die het overleven, ondervinden vaak nog lang gevolgen. Dat kanker afzien is, weet iedereen.

Kom op tegen kanker roept daarom heel Vlaanderen op om een lampion te kopen, alleen of samen, om bij te dragen aan het Grootste Lichtpunt tegen Kanker. Want lichtpuntjes maken kanker dragelijker. Voor deze mensen en hun geliefden bieden ze hoop en steun. Soms zijn ze ook een troost.

"De naam van een dierbare schrijven met de hand op jouw lampion. En je bijhorende boodschap? Die schrijf je online neer, waarna die een plekje krijgt op onze website tussen alle andere verhalen.", zegt Kom op tegen Kanker.

Midden november worden alle gekochten lampionnen samengebracht op een plaats in Vlaanderen, waar ze het Grootste Lichtpunt tegen Kanker zullen vormen. Dit hartverwarmende spektakel kan je aanschouwen op 14 november 2020 op de TV-zender Eén.

Koop hier jouw lampion en draag deze op aan een dierbare.
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto