Ook in de krokusvakantie zijn de Culi Kidz weer van de partij.

De Gezinsbonden van Kasterlee, Lichtaart en Tielen slaan opnieuw de handen in elkaar met het gemeentebestuur om ervoor te zorgen dat de kleinste culinaire genieën in de gemeente zich kunnen uitleven.

De volgende activiteiten gaan door in Kasterlee en Lichtaart. Speciaal voor junior masterchefs
 
Samen met andere kinderen maak jij een lekker, vers culinair gerecht. Nadien zorg je voor een mooi gedekte feesttafel, de bediening en het feestbuffet. De rollen wor­den omgekeerd zodat jij eens voor één keer je mama, papa, oma, opa, broer en/of zus culinair kan verwennen. En dan samen genieten van al dat lekkers!
 
Op woensdag 13 februari kan je vanaf 14 uur terecht in het Ligahof in Lichtaart. Ouders zijn welkom vanaf 17.30 uur voor een volledig menu met soep, hoofdgerecht en een heerlijk dessert. Inschrijven doe je voor vrijdag 8 februari bij Ann Smolderen (014 44 02 93 of guido.roefs1@telenet.be).

Op vrijdag 15 februari is het vanaf 14.30 uur in Hof ter Rielen te doen.  Ouders kunnen aanschuiven om 17.30 uur voor een valentijnsmenu met aperitiefhapjes, gevulde tomaten met zeevruchten en fijne groentjes, kippenbrochette met ananas, veldaardappeltjes, saladebuffet en lekkere koekjestaart. Inschrijven voor 31 januari bij Bie Siegers (014 85 20 95 of bie.siegers@hotmail.com).

De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf geboortejaar  2007 tot 2001. Kinderen kunnen enkel deelnemen als mama, papa en/of een ander volwassen familielid komt eten. Het aantal inschrijvingen is beperkt. Meer info op www.kasterlee.be, kijk bij cultuur, activiteiten, Culi Kidz.