U bent hier

Cultuur met mes en vork voor Techniekers Zonder Grenzen

Westerlo
03.10.2019 - 18.10u
Door: Mark Jaspers

Techniekers Zonder Grenzen wil op een duurzame manier iets teruggeven aan de maatschappij door onze technische kennis in te zetten in de ontwikkelingsgebieden waar de nood het hoogst/grootst is.

Dit soort van projecten kunnen we realiseren dankzij de ondersteuning van u en onze techniekers met hun engagement om in hun vrije tijd deel uit te maken van deze missies.

'In het eerste ontwikkelingsproject hebben we zonnepanelen in "The Swallow", een private school in Gambia voorzien (www.theswallow.org) en in de school Bakoteh, de grootste overheidsschool van Gambia is er veilige elektriciteit, licht en water voorzien. We hebben onze technische expertise gedeeld met de lokale bevolking/studenten. De Gambiaanse elektriciens in opleiding liepen stage in ons project.

Het vervolg project staat alweer in de steigers en ook hiervoor is een gecoördineerde inzameling van fondsen uiteraard ook essentieel. Gesteund door onze peter, voetballegende Jan Ceulemans en onze meter, Olympisch kampioene Tia Hellebaut, organiseren we in samenwerking met het Antwerpse koor Melpomene een prachtig cultureel evenement.

Wij bieden u graag 2 mogelijkheden aan:

1. Cultuur met mes en vork – 125€/pp
11u : Toegang en rondleiding in het Da Vinci museum te Tongerlo - Westerlo
12u: Uitgebreide lunch inclusief aperitief en drank in Restaurant Torenhof te Tongerlo - Westerlo
15u : Het optreden van het Antwerpse Melpomene koor onder leiding van Jan Melaerts
a-capella-muziek uit de Renaissance en vroegbarok in de St. Annakerk te Tongerlo - Westerlo

2. Concertnamiddag – 20€/pp.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto