U bent hier

Cultuurcentrum ’t Getouw gunt blik op programma 2017-2018

Mol
20.04.2017 - 09.46u
Door: Mark Jaspers

Vanaf zaterdag 22 april staat het nieuwe programma van Cultuurcentrum 't Getouw online. Op www.getouw.be vind je alle voorstellingen die het cultuurcentrum tijdens het seizoen 2017-2018 organiseert.

Voor het bestellen van tickets moet je nog even wachten. Vanaf zaterdag 20 mei mag je je keuze voor volgend seizoen doorgeven. Wie een voorsmaakje wil van wat het volgende seizoen in petto heeft, is welkom op de presentatieavond op 17 mei (vooraf inschrijven).

Cultuurcentrum 't Getouw maakt er opnieuw een erezaak van om een breed en kwalitatief hoogstaand programma samen te stellen. Met een mooie mix van gevestigde waarden en jong, aanstormend talent zal iedere cultuurliefhebber ongetwijfeld zijn gading vinden in het nieuwe aanbod.

Comedyliefhebbers kijken alvast uit naar Kommil Foo, Wim Helsen, Steven Goegebeur of Michael Van Peel. Het theateraanbod oogt veelbelovend met gezelschappen als Lazarus, TG Maastricht, De Roovers of De KolonieMT, maar ook jong talent krijgt een podium met onder meer een voorstelling uit het aanbod van Circuit X.

Verder is er muziek in vele genres: jazz, klassiek, pop, rock,... Een concert kan je meepikken in Schouwburg Rex (Eriksson Delcroix, Kleinkunsteiland, Barbara Dex, Eddy et les Vedettes, Dutch Eagles,...) maar ook in Zaal 't Getouw met onder andere de Broodjes Mol, of in de intieme setting van de foyer van Schouwburg Rex. Naast het aanbod avondvoorstellingen zorgt het cultuurcentrum naar goede gewoonte ook weer voor een hele reeks fijne familievoorstellingen.

Seizoensafsluiter op locatie

Het seizoen wordt opnieuw afgesloten met een openluchtvoorstelling op een bijzondere locatie. De vijf cultuurcentra van 't Pact halen de nieuwe theaterhit van Studio Orka, Chasse Patate, naar de Kempen.

Presentatieavond

Wie alvast een voorsmaakje wil van wat het volgende seizoen in petto heeft, is welkom op de presentatieavond die plaatsvindt op woensdag 17 mei om 2015 uur in Schouwburg Rex, Smallestraat 2. Je krijgt er alle info over het nieuwe programma en de manier van tickets bestellen. De presentatieavond is gratis, we vragen wel om vooraf in te schrijven via www.getouw.be of bij onze ticketbalie in Schouwburg Rex, Smallestraat 2.

Meer info: Cultuurcentrum 't Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be, www.getouw.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto