Deze zomer breidt cultuurcentrum 't Schaliken zijn programma fors uit. Niet alleen vinden er – zoals elk jaar – beiaardconcerten, popconcerten en zomerfilms plaats.

In juli start de zomer al met een familievoorstelling op elke donderdag en een middagconcert op elke dinsdag.

In augustus nemen de popconcerten van Donderse Dagen het over. En als uitsmijter organiseert het cultuurcentrum 6 films op het golfterrein van Witbos, dat omgetoverd wordt tot een drive-in cinema.

De eerste familievoorstelling start op donderdag 1 juli om 16 uur. Dan geeft Radio Oorwoud een concert met ondeugende liedjes voor de allerkleinsten. Vanaf 6 juli kan je elke dinsdagmiddag een concert bijwonen. De folkgroep Wör trapt de reeks af.

Breng zeker je lunch mee.

In augustus staan voor het eerste concert van Donderse Dagen meteen enkele kleppers op het podium. Barbara Dex, Isabelle A en Jan De Smet spelen de grootste hits van Bobbejaan Schoepen.

Volledig nieuw in het aanbod zijn de films op het golfterrein van Witbos, dat omgetoverd wordt tot een drive-in cinema. In het weekend van 13, 14 en 15 augustus staan maar liefst zes films op het programma, waaronder de kaskrakers Tenet en 1917.

Cultuurcentrum 't Schaliken neemt gepaste coronamaatregelen. Alle activiteiten vinden in open lucht plaats of in een goed geventileerde ruimte. Er mag op elke locatie ook maar beperkt aantal personen.

Daarom koop je best je tickets op voorhand, maar het kan ook nog aan de kassa op de dag zelf. In de toegangsprijs zijn twee drankjes of één wijn, cava of zwaar bier inbegrepen, behalve voor de drive-in cinema.

Programma zomer 2021

Het programma voor deze zomer vind je op www.schaliken.be/programma.

Foto Nnieuws.