Vanaf de start van de ticketverkoop voor seizoen 2019-2020 kunt u gebruik maken van een nieuw, gebruiksvriendelijk ticketsysteem. De ticketverkoop start online vanaf woensdag 5 juni 2019 om 20 uur. Aan de balie, telefonisch of via e-mail gebeurt dit vanaf dinsdag 11 juni 2019 om 9 uur.

Cultuurcentrum 't Schaliken heeft een programma vol humor, theater, muziek, literatuur, ... samengesteld. Deze artiesten kunt u volgend seizoen op het podium zien: Xander De Rycke, Guido Belcanto, Adriaan Van Den Hoof, Warre Borgmans, Praga Khan, Barbara Dex, Sprookjes enzo, Bart Cannaerts, Lieven Scheire, Wim Opbrouck, Eliane Rodrigues en vele anderen.

Voor seizoen 2019-2020 heeft cc 't Schaliken voor de eerste keer een ambassadeur. Dit is de Herentalse bassist Bart Buls. Hij geeft zijn tips over het programma van cc 't Schaliken, hij promoot mee het programma én hij staat er mee in opgenomen. Voor zijn concert, dat hij speelt op zondag 20 oktober, nodigt hij enkele muzikale helden uit.

In het programma duidt Bart Buls voorstellingen aan die u zeker moet gezien hebben.

Het volledige programma vindt u op https://www.schaliken.be/programma.

Het nieuwe, gebruiksvriendelijk ticketsysteem wijst automatisch de best mogelijke plaatsen toe. U kunt voortaan ook uw zitplaatsen wijzigen, als u dat wenst. Na reservering kunt u zelf uw tickets afdrukken of opslaan op uw smartphone. De tickets worden gescand aan de deuren. U betaalt geen 2 euro administratiekosten meer, tenzij u de tickets door ons laat afdrukken en laat versturen met de post.

De Vriendenpas kost 10 euro, voor -26-jarigen is dit 5 euro. Hier vindt u nog eens de voordelen van de Vriendenpas op een rijtje:

U betaalt altijd het goedkoopste tarief, de vriendenprijs.

Voor de films hebt u recht op 1,50 euro korting.

U kunt later op het seizoen 1 gratis voorstelling kiezen.

Exclusief voor Vriendenpashouders zijn er tijdens het seizoen speciale acties.

Vriendenpashouders kunnen later online nog tickets aan het goedkoopste tarief kopen.