Van theater en muziek tot een verrassingsavond, vzw Keizer Karel heeft in het voorjaar van 2022 heel wat te bieden voor alle cultuurliefhebbers.

Jan van Looveren met try-out 'Loslaten'

Op zaterdag 23 april brengt Jan van Looveren met zijn try-out 'Loslaten' een humoristische voorstelling boordevol herkenbare verhalen van en voor mensen die misschien wel met hetzelfde worstelen als hijzelf.

Denken dat je controle hebt over je eigen leven. Willen vasthouden aan zekerheden omdat je dat zo geleerd hebt. Al deze vragen kunnen angsten oproepen. Maar is het niet beter om de dingen los te laten en te zien wat er dan op je pad komt? Loslaten is Jans eerste solovoorstelling, waarin hij zich laat begeleiden door livemuziek.

Verrassingsavond

We hebben er even op moeten wachten maar op vrijdag 13 mei organiseert vzw Keizer Karel opnieuw een verrassingsavond. Je weet niet wie er gaat optreden. Wat wel zeker is: het wordt een voorstelling van topkwaliteit voor een select publiek.

Petticoat met 'Petticoat in 't Klein'

Op vrijdag 10 juni staat 'Petticoat in 't Klein' op de planken in de theaterzaal van Het Vierde Oor. Deze Geelse beloftevolle damesformatie was al eens eerder in Olen te gast. Stemmen, viool, piano en een berg enthousiasme: dat zijn de ingrediënten waarmee de zes Petticoatladies bekende en minder bekende nummers in een nieuw jasje steken.

De afwisseling tussen ontroering en humor, a capella en instrumentaal onderscheidt hen van een doorsnee meidengroep.

Meer info over tickets en locaties vind je op www.keizerkarelolen.be.