Cunina ambassadeurs Nathalie Meskens, Sabine De Vos en Wouter Torfs tekenen present.  Van motorliefhebbers is al lang geweten dat ze het hart op de juiste plaats hebben, ‘Cunina on tour’ wordt een hoogtepunt in het rijtje unieke motordagen. Voor 10 euro per moto (vooraf inschrijven verplicht) kan u vanuit elke provinciehoofdstad  via een toeristische route naar de Markt van Geel rijden waar de grootste motormerken zullen vertegenwoordigd zijn voor exclusieve proefritten met hun  nieuwste modellen (vooraf inschrijven, 5 euro per proefrit). 

Behalve de stad Geel, werken ook alle horecazaken op de Markt mee zodat een deel van de natjes en droogjes ook ten voordele van Cunina zijn. Bovendien wordt het publiek vanaf 15 00 uur getrakteerd op eenspetterend optreden van The Humble Ego’s met frontman Michaël Pas, aan de drums Nic Balthazar en als gaste Nathalie Meskens. Sabine De Vos praat alles aan elkaar en ook acteur Jeroen Van Dyck is van de partij.


Met de opbrengst van dit motortreffen zal Cunina haar scholenprojecten in Nepal verder uitbouwen. Zo kunnen nog meer kinderen in hun eigen omgeving naar school gaan, het uitgangspunt. 

Want Cunina zet zich al meer dan 20 jaar zonder overheidssteun in voor onderwijs voor kansarme kinderen in 5 partnerlanden: Haïti, Nepal, de Filipijnen, Zuid-Afrika en Brazilië. Stichter Sophie Vangheel zette zo al meer dan 12.000 kinderen op de schoolbanken en realiseerde meer dan 70 onderwijsprojecten. Dit is geen druppel op een hete plaat, dit zijn concrete realisaties. Cunina kon dit waarmaken dankzij meer dan 2000 peetouders, structurele sponsors uit het bedrijfsleven en giften. En er is altijd plaats in die grote familie, er wachten tientallen kandidaat-petekinderen op een peetouder. Wie zich geroepen voelt, kan op het evenement een peterschap aangaan.

Je kan hier registreren met jouw persoonlijke inschrijvingscode : B5JLZBXE7VU

Tijdens de inschrijving kan je ook vrienden uitnodigen om deel te nemen,
Indien je deze mail doorstuurt naar vrienden, verwijder dan jouw persoonlijke registratiecode, 
het is ook mogelijk om in te schrijven zonder code opwww.cuninaontour.org

Meer info over het evenement op:   www.cuninaontour.org  www.facebook.com/CuninaOnTour