Zondag 28 april organiseert ontwikkelingsorganisatie Cunina uit Geel voor de 5e keer het wandelevent Walk 4 Charity. Start en aankomst is Domein De Vesten in Laakdal. Opvallende aanwezigen zijn 150 klanten en medewerkers van Schoenen Torfs.

Wandelaars kunnen kiezen tussen een parcours van 44, 22, 11 of 5 kilometer. Hoe langer je stapt, hoe meer euro's je besteedt voor het goede doel.

En daar draait het toch om, want de opbrengst van Walk 4 Charity gaat deze keer integraal naar de bouw van een middelbare school in de jungle van Oeganda.

Gezonde levensstijl

Zoals bij de jongste 3 edities stapt er ook deze keer een grote groep via Schoenen Torfs mee. In het kader van haar gezondheidsprogramma #samenfit wil Schoenen Torfs een gezonde levensstijl stimuleren onder medewerkers en klanten.

"Wij geloven erin dat fitheid in geest en lichaam zorgt voor meer geluk en samen bewegen is gewoon ook heel leuk. Daarom willen we graag met zoveel mogelijk Torfskes deelnemen aan deze Walk 4 Charity", zo vermeldt het bedrijf op de website #samenfittorfs.

Wie alvast het goede voorbeeld geeft is topman Wouter Torfs, ambassadeur van Cunina. Schoenen Torfs heeft maar liefst 77 Cunina-petekinderen. (pp)