Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cursus Eerste Hulp-Helper Rode Kruis Herenthout

Rode Kruis -

Rode Kruis-Herenthout organiseert een cursus Eerste Hulp-Helper. In deze uitgebreide cursus leer je de basis van de Eerste Hulp Bij Ongevallen. Je doet levensnoodzakelijke kennis en ervaring op die je ongetwijfeld nog nodig zal hebben.

'Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere: reanimeren en defibrilleren, wondzorg, levensbedreigende situaties, breuken, beroerte, hartinfarct,... Onze bekwame en enthousiaste lesgever Marcel  begeleid je professioneel doorheen de cursus. We werken eveneens met simulaties, uitgevoerd door opgeleide simulanten die je kennis op de proef stellen in levensechte situaties! De cursus is dankzij de vrijwilligers van Rode Kruis-Herenthout volledig gratis.'

Wanneer?

De cursus gaat van start op dinsdag 26 september van 19.00 tot 22.00 uur. (incl. 15min pauze) en gaat telkens door op dinsdag- en donderdagavond.  De lessenreeks loopt tot 26 oktober (= examendag) lopen.

Waar?

De lessen gaan door in ons afdelingslokaal in de Bouwelsesteenweg 16 Herenthout .

Examen?

Na de cursus is er de mogelijkheid om een examen af te leggen. Indien je geslaagd bent, ontvang je een attest dat 5 jaar geldig is. De cursus is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en vraagt geen voorkennis. 

Inschrijven

Heb je interesse? Geweldig. Inschrijven kan je doen bij Erik van der Vloet via e-mail: vorming@herenthout.rodekruis.be 

Foto Johan Temmerman/ NNieuws.

Rode Kruis -

Deel dit artikel