U bent hier

CVO DTL Herentals vliegt er weer in

Herentals | Neteland
10.01.2017 - 10.25u
Door: Herman Gezelle

Heb je het nieuwe jaar goed ingezet? CVO DTL Herentals zorgt alvast voor een vliegende start van 2017 met een fris cursusaanbod, want vanaf half januari gaan de cursussen voor het tweede semester van start. Hier volgt alvast een greep uit hun aanbod voor 2017.

Adjunct-directeur Jan Michielsen : 'Heerlijke streekgerechten, Italiaanse schotels of desserten op tafel leren toveren is een eerste optie, maar ook je bier- of wijnkennis verder uitbreiden of wat algemene drankenkennis verzamelen zijn thema's die in boeiende cursussen worden gegoten bij CVO DTL Herentals.

Of poets je kennis Frans, Spaans of Engels op - misschien wel in het kader van je werk? Is het Nederlands eerder een prioriteit voor jou, start dan met een cursus Nederlands tweede taal waarin je de taal praktisch leert inzetten in dagelijkse situaties.

Voor zij die dan weer volledig willen mee zijn met de digitale wereld van vandaag de dag zijn er onder meer cursussen over apps, tablets, smartphones en diverse computervaardigheden.

Of kriebelt het om zelf een auto of fiets te herstellen, ook dan heeft het Centrum in 2017 de perfecte cursus voor jou.

Bij CVO DTL Herentals maak je je dromen waar... - zeker als je er nog eens een cursus Bedrijfsbeheer volgt.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Op www.dtl.bevind je alvast meer info over alle cursussen die in het tweede semester starten. Op de site kan je je ook meteen online inschrijven - of passeer langs het secretariaat (Kerkstraat 38, Herentals) van het Centrum waar het DTL-team je met plezier verder helpt,' besluit adjunct-directeur Jan Michielsen.

An Dekoninck DTL / NNieuws foto's archief.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto