U bent hier

CVO DTL Herentals zet in op werkplekleren bij Volvo Cars Van Houdt Kempen

Herentals
15.09.2017 - 15.33u
Door: Herman Gezelle

Hoe zit een wagen in elkaar? En hoe herstel en onderhoud je die correct? De cursisten van de opleiding (Hulp)mecanicien leren het voortaan meteen op de werkvloer bij Volvo-garage Van Houdt Kempen in Herentals.

Adjunct-directeur Jan Michielsen CVO-HIK : 'Als CVO hechten we veel belang aan werkplekleren. Op die manier kunnen onze docenten de cursisten opleiden in een realistische werkomgeving. Voor de opleidingen Mecanicien en Hulpmecanicien doen we dat bij CVO Herentals DTL in samenwerking met garage Volvo Cars Van Houdt in Herentals.'

Nieuwe opleidingen bij DTL CVO

'In de kijker staat de nieuwe opleiding Aanvullende Algemene Vorming (AAV) die, in samenwerking met CVO HIK Geel, de kans biedt om een waardevol diploma secundair onderwijs te behalen', zegt adjunct-directeur Jan Michielsen.

'Je kiest uit één van de vele diplomagerichte opleidingen en combineert die met enkele basismodules AAV om zo op eigen tempo je diploma te verwerven.

Naast de nieuwe AAV-opleiding kan je op het CVO natuurlijk ook voor tal van andere cursussen terecht: van voeding en talen, over informatica en mode tot auto- en fietstechnieken. Met een ervaren, gemotiveerde docent voor de klas ontwikkel je jouw vaardigheden.

Bovendien heeft de campus de opleidingen Kok en Lichaamsverzorging ondergebracht in gloednieuwe en perfect uitgeruste lokalen met professionele apparatuur. Een vak leren doe je op Campus Herentals DTL in de meest optimale omgeving

Meer info op HIK-campus Herentals DTL op het secretariaat (Kerkstraat 38, Herentals). Je kan trouwens voor onze uitgebreide cursuspakketten heel gemakkelijk online inschrijven, kijk op DTL.

DTL HIK leeft na een successtory van 48 jaar méér dan ooit!'.

Foto's archief NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto