‘Meedoen is belangrijker dan winnen!’ En zo startte het loopteam van CVO HIK Geel aan de 300 km-lange loopwedstrijd Run To Walk Again in Tongerlo in het teken lopen voor het goede doel, als een team over de eindmeet komen en (na)genieten van een actief weekend.

Op die sportieve uitdaging blikt het CVO HIK Geel-loopteam voldaan terug, waarbij ze trots geëindigd zijn op een 19e plaats. Meedoen aan de loopwedstrijd en het goede doel steunen was voor CVO HIK vanzelfsprekend.

Van beweging word je immers gelukkiger, fitter, energieker… En dus zou sport en beweging voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Jammer genoeg is dat niet voor elkeen zo voor de hand liggend.

De vzw To Walk Again engageert zich daarom om ook mensen met een fysieke beperking te laten genieten van de vele voordelen van sporten en bewegen en organiseerde in dat kader de loopwedstrijd Run To Walk Again.

Met de opbrengst van de wedstrijd kan de vzw aangepaste bewegingsactiviteiten aanbieden aan kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking.