Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CVO HIK pakt uit met 2 nieuwe opleidingen in 2023

HIK CVO

Met de nieuwe opleidingen Vakfotograaf en Maatwerkcoach start HIK 2023. Vanaf februari kan je in het centrum voor volwassenenonderwijs niet enkel met deze opleidingen starten, maar kan je ook je kennis bijschaven in hun diverse technische, culinaire, zorgcursussen en meer.

“Als volwassene kan je bij HIK zowel korte cursussen volgen als diplomaopleidingen. Je hebt de keuze uit uiteenlopende interessegebieden, waarmee we cursisten zo goed mogelijk willen begeleiden in de ontwikkeling van hun passies. Onze cursussen en opleidingen leiden bovendien tot een erkend certificaat of diploma.”, aldus Katty Van Camp (Algemeen Directeur bij CVO HIK).

Dankzij de diplomagerichte opleidingen leer je de noodzakelijke skills van een job en kan je als volwassene je diploma secundair onderwijs behalen. “Dat opent deuren om door te groeien op je huidige job, om verder te studeren of om een nieuwe job te vinden.”, gaat Van Camp verder.

Past een opleiding op dit moment niet volledig in je planning? De troeven van het volwassenenonderwijs zijn onder meer dat je zelf kan bepalen hoeveel modules je volgt en dat je vaak kan kiezen tussen overdag of ’s avonds les.

Verder is het ook altijd interessant om na te gaan of je in aanmerking komt voor premies of vrijstellingen.

Informeer je tijdens een infomoment op het centrum voor volwassenenonderwijs of kijk op www.hik.be. Want 2023, dat is groot dromen.

HIK CVO

HIK CVO

HIK CVO

Deel dit artikel