U bent hier

CVO HIK : praktijkgerichte opleidingen voor bedrijven

Geel | Herentals | Kempen regio | Neteland
11.12.2017 - 20.15u
Door: Herman Gezelle

Elk bedrijf wilt samenwerken met medewerkers die thuis zijn in hun vak. Er moet echter ook ruimte zijn voor ontwikkeling. Een gegeven waar CVO HIK op inspeelt met haar recente nieuwigheid binnen hun aanbod: de Bedrijfsgerichte opleidingen.

'Het principe is simpel: ondernemingen kunnen een keuze maken uit een aantal opleidingen aangeboden door CVO HIK om hun medewerkers de kans te geven hun vaardigheden verder te ontwikkelen', weet Jan Michielsen, adjunct-directeur  CVO HIK. 'Zo worden ze immers echte experten in hun vak en staan ze samen met de onderneming sterker in de schoenen.'

Wat maakt deze trainingen zo interessant?

'Er is keuze uit een reeks standaardopleidingen, maar die kunnen ook aangepast worden aan de behoeften van het bedrijf om er het maximale aan kennis en vaardigheden uit te halen die meteen inzetbaar zijn in de praktijk.

Daarnaast werkt CVO HIK samen met ervaren trainers die met beide voeten in het bedrijfsleven staan. Ze kennen de uitdagingen die ermee gepaard gaan en delen hun ervaringen hier graag over', besluit Jan Michielsen.

Gratis persoonlijke analyse

'Bent u met uw bedrijf geïnteresseerd om een opleidingspakket aan te bieden aan uw werknemers, dan kan u CVO HIK altijd contacteren via bedrijven@hik.be of via de projectverantwoordelijke Bart Bastijns (0474/58 07 04). Tijdens een gesprek brengt men eerst de situatie en vraag van uw bedrijf in kaart, waarna een geschikt traject wordt voorgesteld.

Op de foto : Jan Michielsen/NNieuws archief.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto