Wat gebeurde er zo'n 65 jaar geleden? Toen zag CVO HIK het licht! En nu, al die jaren later, weet de avondschool nog steeds een ruim aantal cursisten aan te trekken om één (of meerdere) van de vele opleidingen te volgen die er worden aangeboden. Hoog tijd dus om CVO HIK in de bloemetjes te zetten.

Met maar liefst 7 vestigingen : in Geel, Turnhout, Herentals, Westerlo, Arendonk, Vorselaar én Tessenderlo is CVO HIK aardig vertegenwoordigd in de Kempen.

De voorbije decennia heeft een brede poel aan docenten en coördinatoren dan ook hard gewerkt om een kwaliteitsvol onderwijsaanbod te realiseren in elke vestiging. Enkele waarden die de avondschool daarbij jaar na jaar is blijven nastreven, zijn onder meer een ruim en gevarieerd aanbod, gemotiveerde docenten die hun vakkennis en ervaring in boeiende cursussen gieten en een constante actualisering van de opleidingen.

En zo hebben de voorbije 65 jaren cursisten met diverse achtergronden en van uiteenlopende leeftijden hun weg gevonden naar CVO HIK.

Internationaal getint

CVO HIK heeft in al die jaren ook voor een Europees kader gezorgd waarbij zowel cursisten als personeelsleden actief kunnen participeren. Gastcolleges van buitenlandse vakexperten, Europese conferenties en nascholingen, buitenlandse stages, ...: dankzij de samenwerking met Europese partners biedt de avondschool elk jaar opnieuw een verruimende blik aan docenten, personeel en cursisten.

Wil je dus een nieuwe hobby ontwikkelen? Je verder verdiepen in een bepaalde interesse? Of een officieel diploma behalen om je carrièremogelijkheden een boost te geven? Dan ben je bij CVO HIK aan het juiste adres. Na al die jaren garandeert de avondschool nog steeds kwaliteitsvol onderwijs met opleidingen waartussen iedereen iets van zijn gading vindt.