U bent hier

CVO HIK viert 65 jarig-bestaan

Geel | Kempen regio
20.09.2016 - 01.04u
Door: Herman Gezelle

Wat gebeurde er zo'n 65 jaar geleden? Toen zag CVO HIK het licht! En nu, al die jaren later, weet de avondschool nog steeds een ruim aantal cursisten aan te trekken om één (of meerdere) van de vele opleidingen te volgen die er worden aangeboden. Hoog tijd dus om CVO HIK in de bloemetjes te zetten.

Met maar liefst 7 vestigingen : in Geel, Turnhout, Herentals, Westerlo, Arendonk, Vorselaar én Tessenderlo is CVO HIK aardig vertegenwoordigd in de Kempen.

De voorbije decennia heeft een brede poel aan docenten en coördinatoren dan ook hard gewerkt om een kwaliteitsvol onderwijsaanbod te realiseren in elke vestiging. Enkele waarden die de avondschool daarbij jaar na jaar is blijven nastreven, zijn onder meer een ruim en gevarieerd aanbod, gemotiveerde docenten die hun vakkennis en ervaring in boeiende cursussen gieten en een constante actualisering van de opleidingen.

En zo hebben de voorbije 65 jaren cursisten met diverse achtergronden en van uiteenlopende leeftijden hun weg gevonden naar CVO HIK.

Internationaal getint

CVO HIK heeft in al die jaren ook voor een Europees kader gezorgd waarbij zowel cursisten als personeelsleden actief kunnen participeren. Gastcolleges van buitenlandse vakexperten, Europese conferenties en nascholingen, buitenlandse stages, ...: dankzij de samenwerking met Europese partners biedt de avondschool elk jaar opnieuw een verruimende blik aan docenten, personeel en cursisten.

Wil je dus een nieuwe hobby ontwikkelen? Je verder verdiepen in een bepaalde interesse? Of een officieel diploma behalen om je carrièremogelijkheden een boost te geven? Dan ben je bij CVO HIK aan het juiste adres. Na al die jaren garandeert de avondschool nog steeds kwaliteitsvol onderwijs met opleidingen waartussen iedereen iets van zijn gading vindt.

imageMeer nieuws

Koningsdag : Te Deum in St.-Waldetrudiskerk

Koningsdag : Te Deum in St.-Waldetrudiskerk
Grobbendonk | Herentals | Nationaal 15.11.2019 - 16.10u

De Ark opent de wachtlijsten voor Cohousing Land van Aa

De Ark opent de wachtlijsten voor Cohousing Land van Aa
Kasterlee | Kempen regio | Lille | Turnhout regio 15.11.2019 - 16.04u

Mogen sportclubs spelers verplichten om naakt te douchen? "Dit mag je niet eisen"

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 15.11.2019 - 09.52u

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg 15.11.2019 - 09.41u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto