Vrijdag 19 oktober is het weer Dag van de Jeugdbeweging! Over heel Vlaanderen worden jongeren bedankt die zich jaar in jaar uit inzetten om kinderen en jongeren een onvergetelijke tijd te bezorgen.

In Heist-op-den-Berg is dat niet anders. Daarom voorzien team Sport en Jeugd en de HotH-crew die dag een gratis ontbijt op de parking van de Heilig-Hartstraat (naast het leidingslokaal van Chiro Heist-station). Alle leden en (oud-)leiding in jeugdbewegings-kledij kunnen vanaf 6.30 uur komen ontbijten.

In Hallaar, Wiekevorst, Schriek, Itegem, Zonderschot, Pijpelheide en Booischot deelt de plaatselijke jeugdbeweging ook een ontbijt uit aan de lagere school.
Vanaf 12 uur is iedereen in uniform welkom op de berghelling onderaan de berg in Heist-centrum om te picknicken en te smullen van een gratis hotdog. Dj Lenny zorgt voor een gezellige sfeer.

Team Sport en Jeugd en HotH-crew bieden trouwens tijdens deze Dag van de Jeugdbeweging zoveel mogelijk lokale of fairtradeproducten aan! Zo komt de verse melk van de Langveldhoeve en komen de choco, speculaaspasta, koffie en chocomelk uit de Wereldwinkel.