Op zaterdag 27 september staat de klant opnieuw centraal bij meer dan 100.000 zelfstandige ondernemers. Met een warme glimlach en een kleine attentie zullen opnieuw 2 miljoen klanten in de bloemetjes gezet worden. UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, en de Vlaamse Overheid willen op die manier klantvriendelijk ondernemerschap onderlijnen.  
 
In meer dan 100 steden, gemeenten en dorpen zal de Dag niet ongemerkt voorbij gaan. Animatie en muziek zullen de straten inkleuren. Handelaars en ondernemers zullen er de klant extra verwennen. Met een roos, een doosje ‘neuzekes’ of een andere leuke attentie.

Geel, Genk, Beveren, Tienen en Torhout worden de uitvalsbasis van de 27e Dag van de Klant. Van hieruit gaan we in de ether en landen we er letterlijk en figuurlijk met het Dagcircus.

Lekker dichtbij” is ook dit jaar het thema van de Dag van de Klant. Iedereen kent wel de kapper, de buurtsuper, of dé confectiewinkel uit zijn buurt. En toch rijden we kilometers in het rond om in een anoniem shopping centrum inkopen te doen.