U bent hier

Dag van de Webshop: Koop lokaal bij meer dan duizend Belgische webshops

Kempen regio | Vlaanderen
02.04.2020 - 16.15u
Door: Mark Jaspers

Elke dag is tegenwoordig een Dag van de Webshop. Noodgedwongen, want online shoppen is de enige mogelijkheid geworden in deze corona-periode. Om Belgische webshops te steunen en een brug te bouwen tussen webshops en consumenten, besloten Generation Shop en partners om het platform www.dagvandewebshop.be open te zetten voor alle Belgische webshops en handelaars. Zolang de crisis duurt.

Doelstelling

Het doel van deze Dag van de Webshop is om een brug te bouwen tussen Belgische webshops en consumenten. Zolang de lockdown van toepassing is en mensen slechts beroep kunnen doen op online shoppen blijft het platform www.dagvandewebshop.be geopend. Daarop staan reeds meer dan duizend Belgische webshops opgelijst, waarbij consumenten kunnen winkelen. 

Nu de economie grotendeels stil valt, groeit de behoefte bij de Belgische bevolking om de lokale economie te steunen. Op deze behoefte willen Generation Shop en partners graag een antwoord bieden met deze Dag van de Webshop. 

Waar kunnen consumenten terecht?

Nieuwsgierige consumenten die graag online shoppen, kunnen terecht op www.dagvandewebshop.be om de vele Belgische webshops te ontdekken.

Staat hun favoriete webshop er nog niet tussen? Dan kunnen ze die aanmelden op de website! 

Generation Shop en partners willen deze actie graag zoveel mogelijk in the picture plaatsen. Daarvoor is de hulp van consumenten en webshops zeker welkom! Iedereen is vrij om berichten te plaatsen op sociale media met de hashtags #kooplokaal en #dagvandewebshop.

Ook jouw hulp zou van harte geapprecieerd worden!

Deel jij onze boodschap? 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto