U bent hier

'Daltonatheneum Het Leerlabo supportert voor de Kemphanen met demo's leerlingen'

Westerlo
19.10.2021 - 15.11u
Door: Herman Gezelle

'Daltonatheneum Het Leerlabo heeft al meer dan 10 jaar een unieke samenwerking met voetbalclub KVC Westerlo', weet Hilde Raets, directeur.

Om deze samenwerking extra in de verf te zetten, nodigt de club de school uit op de match KVC Westerlo – Virton op zondag 24 oktober om 16u.

De school zal met een delegatie van meer dan 80 enthousiaste leerlingen, leerkrachten en sympathisanten de club naar de overwinning en naar 1A schreeuwen.

Hiervoor worden de leerlingen gemobiliseerd om hun vakgebied in de kijker te zetten. De leerlingen van de richting Haarzorg bezorgen iedereen die dit wenst een heuse hanenkam (naar voorbeeld van de mascotte van de club).

Het startschot wordt om 14u op de speelplaats gegeven met hotdogs voor iedereen in schooloutfit, waarna er rond 14.30u met veel toeters en bellen naar het stadion getrokken wordt om KVC Westerlo aan de overwinning te helpen.

Iedereen welkom om 14u op de school (Spikdorenveld 22, Westerlo) of vanaf 15u in de Fanvillage van KVC Westerlo.
#enallemaalsamen

 

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto