De voetballende dames van Noordstar vierden zaterdag feest. De eerste winst is binnen en kan tellen. De dames van Hezewijk werden met 6-0 naar huis gestuurd.

De trainer van Noordstar heeft een knalprestatie gezien van zijn dames. Hij moest ze niet motiveren want naar deze wedstrijd hadden we al weken naar uitgekeken. De noordstardames waren van in het begin een sterke blok. Een goedkeepende Joke Caers die haar allereerste match speelde zorgde direct voor een uniek feit (geen doelpunt binnen). Fons heeft ze goed klaargestoomd voor deze prestatie. Wij creërden kansen met goed en verzorgd voetbal. We scoorden na mooie, uitgespeelde kansen via Marie Mertens. Lotte Hannes zorgde voor de 2-0 na een prachtactie en schoot de bal in de winkelhaak vanop 25 meter. In een sterke eerste helft scoorde Emily Warpy na een mooie vrije trap en bekroonde zo haar goede wedstrijd.

Na de rust kregen we een versterkt Hezewijk (2 dames van de A-ploeg komen erbij) , maar goed opgevangen door de ganse ploeg en onze solide verdediging speelde fantastisch. Meer goals werden nog gemaakt na schitterend combinatievoetbal via Josselijn Stroeckx en Lotte Hannes. 5-0, wat een match, ... en als kers op de taart krulde Shauni Bellekens prachtig de bal in de bovenhoek. Een goedleidende scheidsrechter maakte een einde aan de match. 6-0 op het bord. Feest bij onze dames, trainers en supporters.
Iedereen heeft een reuze match gespeeld. Ben blij als trainer dat ik zo een goed gemotiveerde groep heb. Wij zijn goed bezig en worden beloond voor onze goede inzet, motivatie en groepssfeer op trainingen en matchen. Dit is een overwinning voor iedereen (32 speelsters en 3 trainers).

Speelden mee: Joke Caers, Schauni Bellekens, Lies Vits, Emma Vermeulen, Stephanie Boudiny, Chloë Denaeyer, Lies Gevers, Emily Warpy, Marie Mertens, Josselijn Stroeckx,Lotte Hannes, Liesbeth Melis, Lore De Vries, Jenthel Laenen en Jana Steurs.

Trainers: Gino Vervoort en Joost Smeyers
Keeperstrainer: Fons Melis

Verslag: Gino Vervoort