Verslag Jeugvolley Londerzeel – VC Herenthout (Dames 2de div. A): 0-3

Na 2 competitienederlagen op rij was de honger naar een nieuwe overwinning groot en dat was te merken tijdens de wedstrijd. Er werd de hele wedstrijd lang gevochten voor elke bal. Ondanks een niet aflatend Londerzeel konden we de wedstrijd redelijk vlot binnen halen.

Iedereen droeg haar steentje bij en het heeft dan ook geen zin om individuele namen te noemen. Afwisselend was er altijd iemand die het team op sleeptouw nam. We vochten als team en wonnen als team. Het was dan ook een deugddoende zege voor mezelf en aan de euforie na de wedstrijd was duidelijk te merken dat ook iedereen dit gevoel deelde.

Met 4 wedstrijden gewonnen op 6 kunnen we dan ook spreken van een geslaagde start van het seizoen. We kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de derby thuis tegen FH Nijlen volgende week. Vorig seizoen wonnen we er 2 keer van in de competitie en wisten hen de titel te ontnemen. Uiteraard zal Nijlen sportief revange willen nemen. Wij willen dan weer bewijzen dat die titel van vorig seizoen geen gestolen titel is en we willen hen tonen dat we wel degelijk beter zijn. Het is dus het is een wedstrijd om naar uit te kijken en hopelijk zullen de suppoters van beide ploegen er ook zo over denken en massaal aanwezig zijn. Afspraak dus volgende week zaterdag 14 november om 17u in sporthal 't Kapelleke.

Londerzeel – VC Herenthout 0-3 (19-25, 18-25, 23-25)