U bent hier

Dan toch kleine Pukkelpopeditie op komst voor 1.500 fans per dag

Kempen regio | Vlaanderen
03.08.2021 - 12.20u
Door: Herman Gezelle

Er zal dan toch een kleine Pukkelpopeditie georganiseerd worden. Van 19 tot 22 augustus zullen er onder de noemer "Pukkelpopkwartier" verschillende concerten georganiseerd worden in de Muziekodroomsite in Hasselt.

Er mogen 1.500 fans per dag aanwezig zijn, een pak minder dan de 66.000 bezoekers die de organisatie oorspronkelijk voor ogen had op de Pukkelpopweide.

Anderhalve week geleden trok Pukkelpop de stekker uit die plannen, toen bleek dat ze niet aan de voorwaarden van de regering konden voldoen.

Ook aan de mini-editie zijn overigens voorwaarden verbonden. Zo moeten bezoekers naast hun toegangsticket ook een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen, met dat ticket bewijs je dat je al minstens twee weken volledig gevaccineerd bent of dat je negatief getest hebt op het coronavirus.

Op de concerten zelf moeten bezoekers geen mondmasker dragen en moet de anderhalvemeterregel niet gerespecteerd worden.

Op het podium van de mini-editie zullen onder meer The Opposites, Zwangere Guy, Whispering Sons, Bazart en Charlotte de Witte optreden. Tickets kosten 35 euro per dag en zijn vanaf vandaag, 13 uur te koop. (VRTNWS) 

Tickets HIER.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto