Jean-Pierre De Boeck : 'Als voorzitter van VVV Toerisme Kasterlee ben ik een zeer tevreden man na wat we deze week met de kabouters hebben beleefd.

Samen met mijn bestuur ben ik fier op jullie bijdrage. Wij waarderen dit enorm. Zonder jullie inzet hadden wij dit nooit kunnen bereiken.   Het mooie Kabouterbeeld van Mich Van Eysendeyk dat voortaan op de markt prijkt.

De kabouterstoet, die mede onder de leiding van Tom Pernet erg gewaardeerd werd. Het was fijn met diverse Kastelse scholen en verenigingen te kunnen samenwerken zoals: de pers, de naaimoeders die de mooie pakjes gemaakt hebben, Theatergroep ID die de terrassen opvrolijkte, de fanfares, al diegenen die geholpen hebben bij de opbouw van de praalwagens.

Zeker vergeten wij daarbij ook het gemeentebestuur en de medewerkers niet.

Bij onze mooie 25e kabouterdag hebben weer eens duizenden kinderen genoten van het kabouterbos, mede dank zij de hulp van de weergoden en die van de grote en kleine kabouters zelf.   Financieel was het ook draagbaar dank zij de steun van onze vele sponsors.   Dankzij jullie allen hebben wij enkele prachtige dagen bezorgd aan de kinderen.  Ongetwijfeld hebben die nu ook voor de toekomst de weg naar het mooie Kasterlee en zijn diverse toeristische mogelijkheden gevonden. 

Nogmaals van harte dank in naam van het VVV-bestuur.

Voorzitter VVV Toerisme Kasterlee

Jean-Pierre De Boeck