Tijdens de jaarlijkse shownamiddag van Danscenter Time-Out in Herentals toonden de jonge dansers afgelopen weekend hun kunnen aan vrienden en familie. Er heerste een dolenthousiaste sfeer in de volgelopen dansschool in de Nieuwstraat.
Trotse ouders zagen hoe hun jonge spruiten, getooid in blitse outfits, het uiterste van zichzelf gaven. Iedereen was aangenaam verrast door het niveau op de dansvloer. De jonge cursisten vuurden elkaar luidkeels aan.

Uitbaters Guy en Gretel hadden, naast de geslaagde namiddag nog meer redenen om tevreden te zijn. Op het Belgisch Kampioenschap in Oudenaarde kwamen de leden van Time-Out goed uit de verf.

Lotte Verwerft en Thomas Taga werden vice-kampioen Latin in de masterclass, de hoogste klasse amateurs. Robbe De Bruyn en Sara Olieslaegers behaalden een 2e plaats in het ballroomdansen bij de pre-amateurs. In dezelfde klasse werden Marjan Quatretemps en Dimitri Jacobs 2e bij het Latin-dansen.

Twee leuke 3e plaatsen (Latin en ballroom amateurs) behaalden Jan Boeckx en Carlo Van Geyseghem. Time-Out nam voor de eerste keer deel met 3 teams aan het kampioenschap teammatch. Er werd een zilveren medaille en een 9e en 10e plaats binnengehaald.  Van the Man17.7  / foto's BK Oudenaarde Geert / Guy Sas / NNieuws.