Het uitgebreide dansers-team van Time-Out heeft een onzettend druk programma voor de boeg. Ze bereiden zich voor op enkele spannende kampioenschappen én een shownamiddag.
De eerste afspraak is het Belgisch Kampioenschap Disco voor solodansers, duo's en formaties in Herselt.

Op zaterdag 9 mei staat het Belgisch Kampioenschap in de Amateurliga latin & standaard in Oudenaarde op het programma. Dit kampioenschap bevat ook een 'teammatch' stijldans quick step en Engelse wals.

Zaakvoerder Guy Sas : 'Voor de geselecteerde enthousiaste koppels uit onze regio Neteland, waaronder Toon Van Hemelen & Hannelore Mens uit Olen, en Luc De Voeght & Ingrid Matteeusen uit Grobbendonk, wordt dit hun competitiedebuut (foto).

Gezelligheid & fun

Een dag later tekenen ze ongetwijfeld ook present op de shownamiddag in het eigen Danscenter in de Nieuwstraat met de cursisten en wedstrijddansers in freestyle, hiphop, modern, latin & standaard. Jong en oud komen in actie.

Op zondag 17 mei is het opnieuw competitie geblazen, met het Kampioenschap latin & standaard van de Belgische Danssportfederatie. Twee weken later (zondag 31 mei) treedt Time-Out aan in het kampioenschap voor de Hoofdklasse Amateurs standaard. Op zondag 7 juni zijn er audities voor de freestyle formatieteams én een gezellige kampioenenviering. Op zaterdag 20 juni volgt dan de traditionele feestelijke slotavond.

Tussen de competities door wordt er uiteraard ontspannen gedanst en geoefend in Danscenter Time-Out, waar de nadruk blijft liggen op gezelligheid & fun', onderstreept Guy Sas, voormalig internationaal danskampioen.

In 2016 viert de populaire dansschool haar 20-jarig bestaan, wat beslist ook de aanleiding wordt voor enkele feestelijke extra's.