Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

David Raeymaekers uit Balen ‘De Slimste Technieker van België’ van Geysen Group

De Slimste Technieker van België Geysen Westerlo

De firma Geysen uit Westerlo organiseerde de afgelopen weken een indrukwekkende campagne waarbij ze op zoek ging naar ‘De Slimste Technieker van België’.

Dit om de job van technieker in de kijker te zetten en het knelpuntberoep aantrekkelijker te maken voor jongeren. Het spannende hoogtepunt van de zoektocht speelde zich afgelopen zondag af in de Geysen Academy in Westerlo.

De deelnemers met de beste acht scores werden afgelopen zondag uitgenodigd op de Geysen Academy voor de laatste theoretische en praktische proeven.

’t Is gebeurd : David Raeymaekers uit Balen 'De Slimste Technieker van België’

Na een spannende ontknoping was het David Raeymaekers uit Balen die tot winnaar gekroond werd. "De theoretische proef was een stuk moeilijker dan de online quiz van een paar weken geleden", stelt David. "

Er werd gewerkt met een giscorrectie, fout gokken kostte dus punten. Dat systeem bestond niet toen ik op school zat en maakte het extra spannend, maar het is uiteindelijk goed verlopen. Ook mijn praktische proeven gingen vlot, al had ik echt niet gedacht dat ik zou winnen.”

David ging naar huis met maar liefst €10.000.   Plaats twee en plaats drie wonnen ook een mooi bedrag van respectievelijk €6.000 en €4.000. Ook de tien cheques van €1.000, waarop iedereen die deelnam kans maakte, werden verloot.

“We willen graag iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan onze quiz”, blikt Monique Maes, één van de zaakvoerders van Geysen, terug. “Zonder jullie was dit natuurlijk nooit zo een succes geworden!”

Missie geslaagd

Bij Geysen blikken ze terug op een geslaagde campagne. “De insteek van dit concept was om op een leuke en creatieve manier de job van technieker in de spotlight te zetten”, verduidelijkt Monique.

“De afgelopen jaren merkten we dat de job toch wat werd afgedaan als ‘maar’ technieker en daar willen we graag verandering in brengen. Op deze manier dragen we daar ons steentje aan bij. De bedoeling is dan ook om volgend jaar meteen een nieuwe editie te organiseren.”

De Slimste Technieker van België - Geysen Westerlo

De Slimste Technieker van België - Geysen Westerlo

De Slimste Technieker van België - Geysen Group Westerlo

De Slimste Technieker van België - Geysen Group Westerlo

De Slimste Technieker van België Geysen Westerlo

Deel dit artikel