Bubble BQ verovert stilaan Le Paige (1892).  'Bubble BQ is een buitengewone en luxueuze ‘dining experience’ voor 2-6 personen', zegt zaakvoerder David Stuyck van Production Pirates uit Dikberd Herentals.

'Ik heb een exclusief huurcontract met het gemeentebestuur Herentals voor het gebruik van het domein en de kelder van het kasteel. Het is nu wachten tot de covid-maatregelen versoepelen.'

'De essentie van Bubble BQ is een exclusieve diner-beleving'

'De essentie van Bubble BQ is een diner-beleving gedurende 2 uur.  We plaatsen verwarmde en transparante 12 bubble-domes verspreid over het domein. Hierin kunnen de gasten, de gezins- of vriendenbubbles, genieten van een BBQ op gas die ze zelf bedienen.  Het vlees of vis liggen klaar bij het binnenkomen. De obers brengen - in retro-kleding - de bestelde drank. Alles coronaproof.

Het gaat om een exclusieve beleving : er staan ook een oldtimer, alles retro in een sprankelende kerstsfeer.  Het kasteel is sinds afgelopen week verlicht met 50.000 lichtjes als symbool voor al de evenementenwerkers die door de lockdown tot nader order niet actief kunnen zijn. 

Bubble BQ werkt nauw samen met de bekende lokale Olense award winnende cateraar ‘Smaakmakers’. Zij verzorgen een heerlijke drie-gangen table d’hôte met vlees, vis en vegetarische opties. De BBQ bedien je lekker zelf op eigen tempo.  We zorgen ook voor verrassende kerstanimatie.

Als de covid-maatregelen het toelaten start Bubble BQ in Le Paige op 16 december.  Je kan nu al reserveren op Bubble BQ

Als je nu boekt, krijg je als Nnieuws-lezer met code EARLYBIRD een vroegboekkorting van 10% korting op de totale prijs.  De plaatsen zijn beperkt, de kerstdagen zitten al goed vol', besluit een uiterst creatieve David Stuyck. 

Update 18.15u : Een bron binnen het gemeentebestuur van Herentals en de kerkfabriek meldt dat de kerkfabriek O.-L.-Vrouw een klacht heeft neergelegd bij het lokaal bestuur stad Herentals omdat het legaat van Le Paige geen commerciële initiatieven toelaat.  Wordt vervolgd.