'Als je aansluit bij een vereniging, is het soms afwachten wat je daarvoor in ruil krijgt. Bij het Davidsfonds is dat heel duidelijk: als je voor 40 euro boeken of cd's aankoopt, heb je meteen je lidgeld al betaald.

Het leuke is dat je die boeken of cd's zelf mag kiezen uit een ruim aanbod. En om die keuze te vergemakkelijken is er 'Vers geperst': op zondag 31 oktober kan je een kijkje nemen in het Wijnhuis (Stationsstraat 56 in Geel). Vanaf 10 tot 12.30 uur liggen de boeken en cd's daar.

Het procedé is heel eenvoudig: je krijgt ter plaatse een prospectus met een keuzeformulier waarop je aanduidt welke boeken of cd's je graag wil. Die worden dan later – na betaling – aan huis geleverd door de wijkverantwoordelijke van de Geelse afdeling van het Davidsfonds.

Je kan ook opteren voor een schoolbibbon, een boekenbon ter waarde van 40 euro, waarmee een school van jouw keuze boeken voor de schoolbib kan aankopen.

Als lid krijg je korting op verscheidene evenementen en boeken en als je intekent op één van de erg verzorgde reizen, heb je recht op een mooie boekenbon.

Je kan ook genieten van exclusieve voordelen bij verscheidene cultuurhuizen in Vlaanderen en Brussel. Dit alles geldt trouwens ook voor je gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Voor hen kan je een gratis lidkaart aanvragen. Meer info vind je op  davidsfonds.be