Nog steeds onder het motto "We kunnen het helemaal niet laten" brengen we in samenwerking met The Caravan Club het 2e Livestream concert.
Lucy & The Birds is nu aan zet. - vrijdag 19 juni - 20:30u

Met 'Stories In Between' komt Lucy and The Birds door de grote deur binnen. De band rond singer-songwriter Elke Bruyneel kwam twee jaar geleden al zacht en met veel goesting aan de deur kloppen met de fel gesmaakte EP 'Lucy and The Birds'. Anno 2016 laat 'Stories In Between' een volwassener, rijker, meer gelaagd en – vooral – eigen geluid horen.

'Stories In Between' is het eigenlijke debuut van een singer-songwriter die op de eerste EP nog haar stem – én een publiek – zocht, en nu voorgoed haar plek opeist tussen tussen België's grote vrouwenstemmen.

De plaat laveert mooi tussen pop-jazz met een triphop-feel en haakt zich hier en daar lekker vast in stevige poprock, gekruid met een vleugje percussief experiment.

Qua thematiek sluit 'Stories In Between' bij Bruyneels vorige songs. Ze samplet uit het rijke leven van alledag, met vooral de liefde als dankbare bron.

Niet te missen!

Ripspiqué's Livestream concerten

Het doel: Ondersteuning van de artiesten.

We zouden het nog steeds enorm waarderen dat u, als luisteraar, bijdraagt aan de gage die we de artiesten geven. Het bedrag dat u doneert kiest u zelf.
Dit kan via ons bankrekeningnummer : BE70 7509 5325 4225 ( vermeld " Livestream concerten"), of via deze link.