U bent hier

De Diamonds gaan op cruise naar Hull

Internationaal | Kempen regio | Neteland | Olen | Vlaanderen
12.03.2018 - 09.25u
Door: Herman Gezelle

Diamonds on the Rocks, dé Belgische Neil Diamond tribute band, speelt het weekend van 19 tot 21 oktober 2018 twee avonden op de nachtferry Zeebrugge-Hull-Zeebrugge. Dat gebeurt op uitnodiging van reisorganisatie Happy Weekends uit Retie.

De deelnemers wonen niet alleen twee exclusieve Diamonds-shows bij, maar genieten ook van de bijzondere cruisesfeer aan boord. Zaterdag staat een bezoek aan de Noord-Engelse stad Hull op het programma.

Gisteren speelden de Diamonds nog de pannen van het dak tijdens de Spiegelfeesten in Herentals.

"Vorig jaar organiseerden we een gelijkaardige music cruise met de Arendonkse coverband Swizzle", vertelt zaakvoerder Paul Huysmans van Happy Weekends. "Dat was een ongelooflijk feestje. Met 150 deelnemers was die trouwens uitverkocht."

Van 19 tot 21 oktober 2018 is het de beurt aan Diamonds on the Rocks tijdens de 'Diamonds Cruise: a tribute to Neil Diamond'. De deelnemers gaan vrijdagavond in Zeebrugge aan boord van de ferry, dineren er en tegen 21.30 uur start de show van de Diamonds. Iedereen slaapt aan boord en na het ontbijt zijn we zaterdagmorgen om 9 uur in Hull.

Daar staan autocars klaar om iedereen naar het centrum te brengen voor een vrij stadsbezoek: shopping, musea, pubs,... Wie wil kan er mee een brouwerijtje bezoeken incl. degustatie. Om 17 uur wordt iedereen weer naar de ferry gebracht en volgt hetzelfde programma: diner, Diamonds-show, overnachting en ontbijt. Zondagmorgen om 9.30 uur zijn we terug in Zeebrugge.

"Ik vernam van de Swizzle Cruise en dit leek ons een geweldig tof concept om eens met de fans te beleven", vertelt Jan Cuyvers uit Olen, drummer van Diamonds on the Rocks. "Daarop heb ik contact opgenomen en zo is onze cruise tot stand gekomen. We zijn heel blij dat we dit straks ook kunnen gaan doen en beloven dat we er een geweldig feestje van maken."

Diamonds on the Rocks bestaat uit de crème de la crème onder de Belgische muzikanten: Jan Cuyvers (Soulsister, Bart Peeters & The Radio's), Marc 'Rosso' Van Puyenbroeck (Soulsister, Clouseau, Natalia), Niels Verheest (Blue Blot, Roland), Luc Canters (Rick Tubbax & The Taxis, Strange Fruit) en de zangeressen Emilie Leysen en Nathlie Van den Meutter (Strange Fruit).

Zanger Kris 'Kirri' Valvekens heeft een stem die als geen ander gelijkt op die van de grote Neil.

"De Diamonds Cruise wordt een totaalbeleving", vult Paul Huysmans nog aan. "Mensen krijgen bij het inschepen een speciale t-shirt, een polsbandje. Wie het VIP-arrangement neemt, dineert en ontbijt samen met de mensen van de band. We willen er voor de deelnemers een unieke belevenis van maken."

Praktisch
Diamonds Cruise: a tribute to Neil Diamond, van 19 tot 21 oktober 2018, Zeebrugge-Hull-Zeebrugge, busvervoer naar Zeebrugge mogelijk, prijzen vanaf € 239 p.p., info en reservaties via www.happyweekends.be, info@happyweekends.be, 014 757116.

imageMeer nieuws

Inwoners Grobbendonk/Bouwel en personeelsleden lokaal bestuur mogen nieuw logo kiezen

Grobbendonk 25.03.2019 - 13.28u reading time2min

Sinds 1 januari 2019 wijzigde er heel wat binnen onze gemeente. Een nieuw bestuur ging aan de slag en gemeente en OCMW integreerden en vormen nu samen het lokaal bestuur Grobbendonk. Bij vernieuwing hoort ook een nieuwe look. Daarom steken we onze huisstijl in een nieuw jasje en kiezen we voor een nieuw logo!

'Persfotograaf een harde stiel, maar geeft enorme voldoening'

'Persfotograaf een harde stiel, maar geeft enorme voldoening'
Herentals | Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Neteland 25.03.2019 - 01.36u

KVV Dosko - KFC Lentezon 0-3 : bezoekers naar kop klassement

Kempen regio | Provincie Antwerpen 24.03.2019 - 23.41u

Expeditie De Bosprotters voor goede doel Natuurpunt

Expeditie De Bosprotters voor goede doel Natuurpunt
Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 24.03.2019 - 21.19u

Nationale en provinciale voetbaluitslagen

Nationale en provinciale voetbaluitslagen
Kempen regio 24.03.2019 - 21.17u

Vandenbempt: "Als we speculeren komt Carrasco in de ploeg en verdwijnt Mertens"

Vandenbempt: "Als we speculeren komt Carrasco in de ploeg en verdwijnt Mertens"
Internationaal | Nationaal | Vlaanderen 24.03.2019 - 10.14u

400 miljoen euro naar onderzoek voor CO2-opslag en -hergebruik

 400 miljoen euro naar onderzoek voor CO2-opslag en -hergebruik
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 23.03.2019 - 22.03u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto