De Dorpel stelde de nieuwe sticker voor. De stickers zijn vanaf nu beschikbaar voor organisaties , jeugdverenigingen, scholen…  Via acties rond armoede, of gewoon omdat ze De Dorpel willen steunen kunnen ze op een eigen gekozen moment aan stickerverkoop doen. De grote straatverkoop door vrijwilligers van de Dorpel zal plaatsvinden vrijdag 6 en zaterdag 7 juni.

De stickerverkoop is een jaarlijks weerkerende actie van  De Dorpel, die dit jaar voor de 2de maal plaats vindt. Met deze actie wil de Dorpel geld in het laadje brengen om de werking mogelijk te houden en een duidelijk signaal geven dat armoede een onrecht is.  De slogan “Ik ben een vriend van De Dorpel, ARMOEDE IS EEN ONRECHT “ is een vast gegeven en blijft behouden. De achtergrond wisselt elk jaar en wordt dit jaar ingevuld door de bezoekers. Gekozen is voor een schilderijtje van één van de bezoekers van De Dorpel.

De sticker kost zoals vorig jaar 5 euro en de opbrengst gaat volledig naar de werking van De Dorpel. Als vrijwilligersorganisatie voor mensen in armoede in Herentals en omgeving is De Dorpel vooral een ontmoetingsplaats voor alleenstaanden, eenzamen, kansarmen, mensen in nood. Mensen die omwille van financiële, persoonlijke en/of psychische problemen vaak geen of moeilijk aansluiting vinden in onze samenleving.  Info: dedorpel@edpnet.be of 014 21 40 73.