U bent hier

De Futsal derby van de Zuiderkempen : Real Noorderwijk – Krijnen Keukens Malle-Beerse

Herentals
06.03.2019 - 14.05u
Door: Mark Jaspers

'Vrijdag ontvangen we de vrienden van Malle', zegt Eddy Lambaerts. 'Ze doen het dit seizoen uitzonderlijk goed. Het ene seizoen is het andere niet. De terugkeer naar de eigen sporthal in Malle, de inzet van hun alomtegenwoordige voorzitter Marc Janssens, en de slimme coach Frank Belmans zorgen voor hun huidige hoogconjunctuur met de tweede plaats als resultaat.

Onze ex-spelers Daali en Ait Salah horen wekelijks bij hun uitblinkers. Real is aan een zeer moeilijk seizoen bezig. Net zoals onze Spaanse naamgenoot hadden we beter verwacht. Sinds de trainerswissel zitten we terug op het goeie spoor.

Maar pech blijft ons achtervolgen. Zo is ex-Malle speler en uitblinker Issam Dahmani geschorst aanstaande vrijdag vanwege twee (onterechte) gele kaarten en zijn onze beide Bulgaren geblesseerd.

Veselinov Gerenski wordt waarschijnlijk volgende week geopereerd aan de knie (match Hasselt) en kompaan Georgi Karageorgiev, onze generaal werd vorige zaterdag geopereerd aan een complexe polsbreuk opgelopen in Moeskroen.

Opnieuw puzzelen voor de technische staf, het is dit jaar wekelijkse kost. Maar de spirit is terug, het behoud bijna verzekerd, Play-off nog mogelijk. Winnen wordt moeilijk met de vele afwezigen maar het spektakel zal verzekerd zijn. We gunnen ze veel, de concullega's uit Malle, de punten tegen ons daar zullen ze echter moeten voor knokken.' (pp)


imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto