Dinsdag 21 november organiseert Jong Voka Kempen opnieuw de Dag van de Groeier. Die vindt dit jaar plaats bij UGC Cinema's in Turnhout. Bij die gelegenheid wordt ook jaarlijkse Willen Winnen Award uitgereikt aan een 'Kempense potential'.

De eerste genomineerde voor de award is Fresh & Saucy Foods uit Herentals, een familiebedrijf dat sauzen en smeersalades produceert onder een eigen merk en private label. "De nominatie is een leuke erkenning voor het harde werk van de jongste jaren", zegt gedelegeerd bestuurder Christoph Pauwels.

De volgende genomineerde luistert naar de naam E.care en heeft zijn thuisbasis op de Campus Blairon in Turnhout. Het bedrijf creëert, verkoopt en implementeert software die het medisch zorgproces en ziekenhuizen ondersteunt, meer bepaald de afdelingen spoedgevallen en het operatiekwartier. "De nominatie komt totaal onverwacht maar is een riem onder het hart in deze uitdagende tijden", reageert managing director Kris Dens.

Tot slot dingt ook Production Pirates uit Herentals mee naar de trofee. Het onafhankelijk theater-productiebedrijf is gespecialiseerd in producties voor themaparken, vrijetijdsbesteding en brand activation. "Onze nominatie toont dat we als jong bedrijf al mooie projecten realiseren en dat deze worden opgemerkt", aldus general manager David Stuyck.

Ambitieuze groeiers
De focus tijdens de Dag van de Groeier ligt dit jaar op de toenemende digitalisering. Sprekers als Valerie Taerwe (Young ICT Lady of the Year), Jorik Rombouts (Rombit) en Jean-Luc Verhelst (Deloitte) brengen inspirerende verhalen voor ambitieuze starters en groeiers. De inschrijvingen lopen nog tot vrijdag. (pb-jvk)

Fresh & Saucy Foods is een modern familiebedrijf dat sauzen en smeersalades produceert en onder het eigen merk van haar klanten. Dit alles rekening houdende met de voedselveiligheid en de hoogste kwaliteitsnormen. 'De nominatie is een leuke erkenning voor het harde werk van de jongste jaren', zegt Christoph Pauwels, gedelegeerd bestuurder van Fresh & Saucy Foods. 'En het is meteen ook een enorme motivatie om verder te bouwen aan de toekomst.'

ECare

E.Care creëert, verkoopt en implementeert software die het medisch zorgproces en ziekenhuizen ondersteunt, rneer bepaald op de afdelingen Spoedgevallen en Operatiekwartier. Daarbij levert het bedrijf consultancy en technische know-how om de implementatie optimaal te laten verlopen en om nadien de gebruikers de nodige ondersteuning te geven. 'De nominatie komt totaal onverwacht', zegt Kris Dens, Managing Director van E.Care. 'Zeker daarom is ze een hart onder de riem in boeiende en uitdagende tijden.'

Production Pirates Production Pirates uit Herentals is een onafhankelijk internationaal theater- productiebedrijf, gespecialiseerd in producties voor themaparken, vrijetijdsbesteding en thematische brand activation experiences. Het team bestaat uit creatieve multidisciplinaire professionals die zich inzetten voor hoogwaardige output, goede ideeen en de beste prijs/kwaliteit verhouding.

'We zíjn zeer vereerd en trots met deze nominatie', zegt David Stuyck, Creative Captain - General Manager van Poduction Pirates. 'Het toont dat we als jong bedrijf al mooie projecten realiseren en dat deze opgemerkt worden.'(pb)