Na La Buena Onda en de pop-upwinterbar van vzw Blijven Plakken, geeft de stad Geel opnieuw de voorkeur aan een concessie voor De Halle. Het gaat om een contract van drie jaar, dat nog tweemaal met drie jaar verlengd kan worden.

Heb jij een goed idee en wil je minstens 2 fairtradeproducten en 2 Geelse streekproducten aanbieden? Stel je dan voor 10 mei kandidaat.

Van april tot september 2019 nam wereldbar La Buena Onda tijdelijk zijn intrek in De Halle. De evaluatie daarvan was positief, waarop het bestuur opnieuw voor een pop-up in De Halle koos.

Dat werd pop-upwinterbar 't Stadhuis, dat in november 2019 opende en in maart 2020 moest sluiten omwille van corona.

De streefdatum voor de opening van de nieuwe concessie is 1 juli 2021. De vaccinaties zijn op dat moment al verder gevorderd en de vooruitzichten zijn, na lange tijd, positief. Wil jij, samen met de andere horeca-uitbaters, het marktplein weer bruisend maken? Aarzel niet en stel je kandidaat!

Bezichtigingsmomenten

Geïnteresseerden kunnen het pand bezichtigen tijdens een van de volgende momenten waarop ook iemand van de dienst patrimonium aanwezig is om vragen te beantwoorden:
- 22 april 2021 tussen 10 en 11 uur
- 26 april 2021 tussen 15 en 16 uur
- 28 april 2021 tussen 9.30 en 10.30 uur

Kandidatuur indienen

De offertes moeten ten laatste op 10 mei om 23.59 uur ingediend worden bij het stadsbestuur. De offertes moeten op papier afgegeven worden in gesloten enveloppe bij de dienst patrimonium in het stadhuis of je stuurt de offerte digitaal naar patrimonium@geel.be.

De concessieleidraad met de voorwaarden vind je op www.geel.be/dehalle. Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar patrimonium@geel.be.

Een jury beoordeelt de kandidaten voor de nieuwe concessie op basis van concept, toegankelijkheid, ervaring, creativiteit, originaliteit, rendabiliteit en gedetailleerd financieel plan.