Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Kock wordt EEG Turnhout

EEG

De Kock is officieel EEG Turnhout geworden. Daarmee is de integratie van De Kock in EEG Group compleet.

Met EEG Turnhout wil EEG Group op grotere schaal multitechnische projecten aangaan in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Op korte termijn ligt de focus op de aanwerving van extra medewerkers en digitalisering.

JOBDAG

EEG Group wil met EEG Turnhout groeien in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Dit betekent concreet meer en grotere projecten opleveren en dan vooral, naar analogie met de focus van de bouwgroep in West- en Oost-Vlaanderen, in ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Met deze ambitie voor ogen organiseerde EEG Turnhout gisteren een jobdag in haar kantoren. In het kader van de groeiplannen is EEG Turnhout immers op zoek naar zowel monteurs en werfleiders HVAC, als naar projectingenieurs en -leiders. EEG Turnhout kreeg een tiental geïnteresseerden op bezoek, waarvan één onmiddellijk aan de slag kan en twee werden uitgenodigd voor een tweede gesprek.

DIGITALISERING

EEG Group gaat bij EEG Turnhout ook volop inzetten op digitalisering. Op korte termijn zijn zowel de invoering van het ERP-pakket als de overstap naar BIM voorzien.

Voor vestigingsdirecteur Hans Vanparijs is dit cruciaal voor de verdere ontwikkeling van EEG Turnhout: “We hebben niet alleen extra medewerkers nodig om extra projecten uit te voeren, maar ook de manier waarop we deze projecten zullen realiseren is belangrijk. Zo moet het ERP-pakket ons in staat stellen om op alle niveaus efficiënter te werken en kunnen we met BIM de klant sneller gegevens uitwisselen en deze ook heel vroeg in het bouwproces tonen hoe het eindresultaat er zal uitzien.”   

De Kock werd in 1997 opgericht en groeide van een eenmanszaak al snel uit tot een middelgrote speler in de sector van sanitair en HVAC. In 2017 werd het bedrijf opgenomen in EEG Group en kon de aanwezige expertise ook ingezet worden in multitechnische projecten. De recente naamswijziging naar EEG Turnhout maakt de integratie nu compleet.

OVER EEG NV

EEG nv is de kern van EEG Group, een technologiegroep van twaalf ondernemingen, die ten volle inzet op innovatie om zo geïntegreerde oplossingen aan te bieden voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken met het oog op de toekomst.

Daarbij zet het bedrijf in op technische installaties, vernieuwende technologieën, energiebeheer, klimaatbeheersing, sanitair, brandbeveiliging, operationeel beheer, telecom & ICT, medische gassen en medische apparatuur. Dankzij de eigen interne studiediensten zijn alle EEG-bedrijven in staat om grootschalige projecten autonoom uit te voeren. Sinds 2005 is Karl Neyrinck gedelegeerd bestuurder van EEG en nationaal voorzitter van Techlink en voorzitter van Embuild Vlaanderen. EEG Group telt ondertussen bijna 900 collega’s, maar is nog altijd een familiebedrijf, dus met familiale eigenaars.

Meer info op https://www.eeg.be/nl/

EEG Turnhout

EEG Turnhout

EEG

Deel dit artikel