U bent hier

De laatste rechte lijn tot de finale voor Celine Van Ouytsel

Herentals
16.12.2019 - 16.24u
Door: Mark Jaspers

Celine Van Ouytsel's Miss-avontuur begon maanden geleden. De 23-jarige juriste uit Herentals schreef zich aan het begin van dit jaar in voor Miss België met veel enthousiasme en motivatie.

Die motivatie en het harde werk werden op 15 september beloond. Celine werd onze Miss Antwerpen. Maar de ambitieuze blondine mikt hoger.

Op 11 januari 2020 strijdt ze mee voor de kroon van Miss België, een droom waar Celine volgens eigen zeggen de afgelopen maanden 24/7 aan gewerkt heeft.

"Als je iets wil in het leven moet je er voor werken en er 100% voor gaan. Dat is met alles zo in het leven en geldt zeker ook voor deze verkiezing. Ik heb me maandenlang gesmeten in dit avontuur en hoop dat mijn harde werk op 11 januari haar vruchten afwerpt.

Ik heb goede moed, maar blijf er tot de eindstreep voor gaan.
Het zou voor mij echt een droom zijn die uitkomt. We zullen wel zien hoe het loopt, maar ik hoop natuurlijk wel op het kroontje."

De komende weken kan Celine alle steun gebruiken. Zo hoopt ze de lezers van Nnieuws op te kunnen trommelen om allemaal een stem voor haar uit te brengen.
"De sms-voting telt voor 33% mee, dat is heel wat. Een smsje sturen is een kleine moeite, maar kan zo'n groot verschil maken."

Wil jij dat Celine onze nieuwe Miss België wordt? Sms dan MB17 naar het nummer 6665.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto