U bent hier

De Lakenpoortse viert 10-jarig bestaan in bomvol Daemshof

Herentals | Internationaal
07.05.2017 - 01.54u
Door: Herman Gezelle

De Lakenpoortse, de dames Lions service club Herentals, vierde zaterdagavond in een bomvol Daemshof haar 10-jarig bestaan.  'De Lakenpoortse werd officieel boven de doopvont gehouden bij de overhandiging van het charter door Lions Club International op 5 mei 2007', weet een fiere voorzitter Vera Quintens. 

'Het peterschap van de Club wordt waargenomen door Lions Club Herentals en Lions Club Mol Atomiq. Je weet dat we al heel wat projecten hebben ondersteund : o.a. de ContactClowns, Think Pink (opbrengst van Ode aan Lieve (Steurs), de 1000km van Kom Op Tegen Kanker, vzw To Walk Again (AZ Herentals), onze chocolade 'boobies'-verkoop voor Samen Verder Kempen.

En dat blijven we ook dit jaar doen. Ook gaan we Krisann uit Olen steunen.  Als eerbetoon aan haar veel te jong overleden dochter Ann zamelde mama Lisette Boeckx met haar vrienden geld in voor het kankerfonds Sofhea (Sociaal fonds voor hematologische aandoeningen in het UZLeuven). Het bestuur van Krisann hebben we vanavond uitgenodigd. 

Onze volgende activiteit is op vrijdag 19 mei de uitreiking aan de laureaten van De Vredesposter 2017. De 11 beste 'kunstenaars' worden beloond met een waardebon "Helemaal Herentals".  De winnende klas krijgt een graffiti workshop aangeboden op 9 juni. De nationale meeting waarop de laureaten worden gehuldigd is op 20 mei in Bobbejaanland', besluit voorzitter Vera Quintens.

Chef-kok Wilfried van het Daemshof presenteerde voor deze viering '10 Jaar Lakenpoortse' z'n allerlekkerste gastronomische hoogstandjes.

Guy Verellen / NNieuws.

image



Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto