U bent hier

De Landelijke Gilde van Schriek bestaat 125 jaar!

Heist op den Berg
18.05.2015 - 23.07u
Door: Franky Van Leeuwen

Naar aanleiding van deze gebeurtenis organiseert de Landelijke Gilde een heuse 2 daagse. Op zaterdag 6 juni zal er een streekbierenavond met optreden van de coverband Triplex georganiseerd worden. Daarnaast kan u ook een heus licht en geluidsspektakel volgen in de kerk ter gelegenheid van Open kerken.


Op 7 juni starten ze de dag met een misviering ter ere van hun 125 jarig bestaan in de kerk van Schriek. Om 9 uur zal deze van start gaan en deze wordt gevolgd door speeches van de burgemeester en leden van het Nationaal bestuur van de Landelijke Gilden. Aansluitend vindt er een heuse receptie plaats voor iedereen in het parochiecentrum. Omstreeks 11u30 kan je deelnemen aan een heus walkin diner, voor de democratische prijs van €8! Kaarten zijn te verkrijgen bij de lokale handelaars. Doorlopend door heel de dag zullen er verschillende optredens zijn van onder andere de Murga Fanfare Agrum, koetstochten doorheen het dorp, tentoonstelling met oude foto's, kinderanimaties,....

De Landelijke Gilde vraagt om allemaal massaal aanwezig te zijn op hun "verjaardagsfeest" zij willen iedereen laten meegenieten van wat een verenigingsleven in Schriek te bieden heeft. En zij weten wat feesten is! Dit kan je duidelijk merken aan hun ledencijfers, al verschillende jaren oprij zijn zij de grootste Landelijke Gilde van het land met meer dan 500 leden!

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto