Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De lente kriebelt opnieuw bij PimperNieuw

Na de succesvolle en gezellige eerste editie van vorig jaar organiseert PimperNieuw dit jaar opnieuw een creatieve en duurzame lentemarkt. Je kunt je wederom verwachten aan een zeer gevarieerd aanbod, met uiteenlopende creatieve artiesten en producten. Kom genieten van goede live muziek, voorstellingen, lekker eten en drinken.

Of wandel eens rustig binnen bij het grootste plantenasiel van België. 

Tombola

PimperNieuw organiseert dit jaar ook een altijd-prijs-tombola. Geen lotjes die pas weken nadien worden getrokken, maar met direct af te halen prijzen. Met superprijzen als een spiksplinternieuwe fiets, ter beschikking gesteld door Fietsen Lenaerts uit Balen en het 31-weken-lang-groentepakket (t.w.v. €284,-) aangeboden door de Molse zelfplukboerderij Het Mosterdzaadje! 

Muziek

De livemuziek wordt deze middag verzorgd door Luc van Acker (blues/folk), The Age of G en There Will Be Birds, een nieuw project van Dries Bongaerts en Camille Deceuninck. Zij kunnen rekenen op de perfecte sound van P.A. Sebastian DC Soundproductions.

Veel kinderanimatie

Voor de kindjes is de middag gevuld met tal van animatie en zijn er diverse leuke workshops. De hele dag is er een professionele ballonnenplooister: verwacht dus geen standaard zwaarden of kroontjes van ballonnen, maar de echte ballonnenplooikunst! 

Verder zijn er springkussens, kun je luisteren naar bosverhalenvertellingen, is er een speurtocht, glittertattoos, grime, de Stoertoer en natuurlijk de speeltuin. Meer dan genoeg vertier dus.

Lentekriebels vindt plaats op zaterdag 15 april 2023, van 11 tot 19 uur op de Galbergen in Mol.

De markt eindigt iets eerder, namelijk om 17 uur. Toegang is gratis.

Meer informatie op www.pimpernieuw.be.

Deel dit artikel