Jef Van den Broeck en De Moedige Supporters zijn klaar voor een drukke veertiendaagse.  Zondagavond willen ze een groot feestje bouwen als de plaatselijke veldrijders Wout Van Aert (beloften) en Sanne Cant (vrouwen) een medaille halen op het WK veldrijden in het Nederlandse Hoogerheide.

Dat feestje zal zelfs de voorbereiding van de 23e Krawatencross op zaterdag 8 februari niet verstoren. Want die voorbereiding is zo goed als klaar. De Krawatencross is een manche in de Bpostbank-trofee.

Samen met de Krawatencross vormt de Sterrencross één uur voor die Krawatencross een van de hoofditems op het programma op de Lilse Bergen. Twintig teams van 4 renners (waarvan telkens 1 bekende Vlaming) staan er aan de start. Er zijn teams aangekondigd met Paul Herygers, Erwin Vervecken, Kris Peeters, Jef De Smedt, Stan Van Samang en de lokale Michelle Geudens. De opbrengst van de Sterrencross gaat naar de vereniging ter bestrijding van mucoviscidose.

Aan de eigenlijke Krawatencross nemen alle sterren van het wereldkampioenschap in Hoogerheide en uit de voorbije wedstrijden deel.

Alle info: www.krawatencross.be   Foto's: Dirk De Smollie/Nnieuws.be