U bent hier

De Muizenval, spannende thriller van Agatha Christie... tot de laatste seconde

Herentals
29.11.2018 - 21.25u
Door: Herman Gezelle

Met De Muizenval van Agatha Christie brengt Theaterspektakel de-langstlopende-thriller-ooit naar de Keizerstede. Dit spannend theaterstuk uit 1952 mag trouwens nog niet verfilmd worden. 
Jij bent getuige van een moord en komt ook de identiteit van de moordenaar te weten... maar je wordt ook gevraagd om één en ander niet verder te vertellen.

The story :

'Drie weken lang konden jullie op bezoek komen bij onze Verre Vrienden. De koffie en de sandwiches zijn op; wij hebben de vrienden definitief uitgewuifd.

Klaar dus om tijdens de kerstperiode op logies te gaan in pension Monkswell Manor. Een plezierreisje? Niet als het van de moordenaar uit Agatha Christie's De Muizenval afhangt.

Je voelt het stilaan winter worden. De dagen worden kort, de avonden lang en donker... De ideale periode om gezelschap op te zoeken en samen een spannende avond in het theater te beleven.

Monkswell Manor is door de sneeuw volledig afgesneden van de buitenwereld. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. Een brigadier van de politie vermoedt dat de moordenaar (of moordenares?) zich in het hotel schuilhoudt.

Het hek is van de dam als er een tweede slachtoffer valt. Het blijkt al snel dat alle aanwezigen een motief hebben voor de moord en in de gelegenheid waren om deze te plegen. Door de vreselijke sneeuwstorm kan niemand het hotel verlaten, ook de onbekende moordenaar niet.'

Mis deze klassieker niet. Misschien een idee voor onder de kerstboom?

Van: Agatha Christie, vertaling Nel Bergmans-Withaar
Regie: Erik Goris

Met: Jackie De Smet, Lennerd Goris, Vera Goris, Els Heylen, Frits Loos, Rik Rossenbacker, Dirk Savels, Serge Van Goubergen

Speeldata:

donderdag 27 december om 15 uur – avant-première
donderdag 27 december om 20 uur – première
vrijdag 28 december 2018 om 20 uur
zaterdag 29 december om 20 uur
zondag 30 december om 20 uur.

Schouwburg cc 't Schaliken, Grote Markt 35, Herentals.
Tickets:
- Try-out: 8 euro vvk, 10 euro kassa
- alle andere voorstellingen: 11 euro, 10 euro: -26j, 55+, leden OpenDoek, groepen >15 personen (vooraf reserveren)
Reserveren: cc 't Schaliken via http://tickets.schaliken.be of tickets.cultuurcentrum@herentals.be of 014-21 90 88.

Tekst en foto's Johan Temmerman/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto