Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De nieuwe Volvo EX90 : elektrisch geboren, vooruitstrevende technologie, nieuw tijdperk van veiligheid'

Volvo EX90

Er komt een nieuw tijdperk aan voor Volvo Cars, waar veiligheid centraler staat dan ooit. Op 9 november onthult Volvo Cars haar nieuw, volledig elektrische paradepaardje: de SUV Volvo EX90.

'Deze auto luidt een nieuw tijdperk in – zowel wat veiligheid betreft als voor de Volvo als bedrijf', zegt Edwin Van Houdt, gedelegeerd bestuurder van de Volvo Van Houdt Groep.  'De Volvo EX90 bevat een combinatie van core computing en software die uniek is voor Volvo Cars en dankzij nieuwe veiligheidstechnologieën kan  Volvo haar visie verwezenlijken, namelijk dat niemand nog ernstig gewond raakt of sterft in een nieuwe Volvo.

Eerder deze week presenteerde onze CEO Jim Rowan zijn toekomstvisie voor veiligheid en voor Volvo Cars in een speciale keynote. Ook de LiDAR, een baanbrekende sensormethode die standaard in de Volvo EX90 zal zitten, het aantal ongevallen met ernstige gevolgen met tot wel 20 procent zal helpen verminderen. Tot slot legden we ook uit hoe ons nieuwe systeem dat de bestuurder begrijpt voor meer veiligheid zal zorgen door de bestuurder te observeren en waar nodig hulp te bieden.

De komende weken gaat Volvo meer details vrijgeven over de innovaties en technologieën in de EX90: functies die u op elk moment niet alleen veilig zullen doen voelen, maar die veiligheid zelfs zullen garanderen.'  Beelden Volvo Cars Gent.

Extra info rond de wereldwijde lancering van de Volvo EX90 SUV op 9 november, kijk en reserveer HIER op Volvo Van Houdt Groep.

URL

Lierseweg 308, Herentals, België

Volvo EX90

Deel dit artikel