'Morgen zal het feest zijn in De Mixx, met Halle-Gooik komt immers de Europese top op bezoek, nummer 8 in Europa', zegt Eddy Lambaerts Real Chief. 'De enige profclub die naam waardig in het Belgische Futsal.

De voorbije vijf jaar werden ze vijf keer landskampioen en wonnen vier keer de Belgische beker.

Toch haperde de machine dit seizoen al enkele keren, het gelijkspel op de openingsspeeldag werd nog met de mantel der liefde bedekt, beginnen tegen promovendus (het verrassend sterke Borgloon) was geen cadeau, maar de nederlaag half november in de heksenketel van Charleroi deed veel meer pijn.

Dus werd er ingegrepen, de Braziliaanse coach mocht beschikken en Luca Cragnaz werd bij de Futsal Rode Duivels weggehaald. De ommekeer werd ook ingezet en Luca is een topper die het team zeker naar een hoger niveau zal brengen.

Maar in januari volgde de bekeruitschakeling in Antwerpen, een eerste doel weg, maar vooral de nederlaag vorige week in eigen huis tegen leider Charleroi, kwam totaal onverwacht en zindert één week later nog na.

De beslissingen van de refs werden gretig gedeeld op social media en de commentaren logen er niet om. We ontvangen dan ook een zwaargewond dier in onze sporthal.

Maar ook onze eigen toppers willen revanche voor de onverdiende nederlaag tegen Antwerpen, ook hier zorgde FB ervoor dat iedereen de blunders zag en waardoor nu 2 teams op de tippen van hun tenen lopen, als dat maar goed komt.

De profs uit Halle-Gooik tegen de amateurs van Noorderwijk, beiden gekrenkt en op zoek naar eerherstel. Geen geschorsten bij de Elmos boys en iedereen (bijna) fit, de extra tribunes zijn besteld, we zijn er klaar voor.

We hebben niets te verliezen en zullen er het beste van maken. Go Real, make us happy.'