U bent hier

De pronostiek van Eden Hazard : België wint WK na finale tegen Engeland

Vlaanderen
12.06.2018 - 17.36u
Door: Mark Jaspers

De WK-koorts stijgt en ook Eden Hazard waagt zich aan een pronostiek. Na de  vlotte 4-1 overwinning tegen Costa Rica was er enkel positieve commentaar.

De aanvoerder van de Rode Duivels gelooft (gelukkig) in de kansen van zijn eigen team. Hij denkt dat België wereldkampioen wordt door onderweg onder andere Brazilië en Frankrijk uit te schakelen. Akkoord?

Wie zijn pronostiek voor het WK wil geven, kan uiteraard terecht op de grote wk-pronostiek van Sporza. Eden Hazard vond zijn weg (nog) niet naar onze site, maar gaf op Instagram wel al zijn voorspelling. Hij ziet België het WK winnen na een finale tegen Engeland, ook al onze tegenstander tijdens de groepsfase.

Na de poules ziet de Belgische aanvoerder de Rode Duivels eerst Polen uitschakelen. In de kwartfinales wordt er gewonnen tegen Brazilië en in de halve finales kloppen de Belgen Frankrijk.

In de andere tabelhelft bereikt Engeland de finale door Colombia, Duitsland en Argentinië naar huis te sturen.

De Rode Duivels vertrekken woensdag naar Rusland en lijken na een knalprestatie tegen Costa Rica helemaal klaar voor het WK. Sporza-voetbaljournalist Peter Vandenbempt genoot van het voetbal van de Belgen en Eden Hazard, maar is toch nog niet euforisch.  (VRTNWS)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto