U bent hier

De ronde van ’t Atheneum

Heist op den Berg
13.03.2018 - 17.41u
Door: Mark Jaspers

Op zaterdag 21 april organiseren de leerlingen van 6 en 7 kantooradministratie en gegevensbeheer van GO! Atheneum Heist een fietstocht. Op zaterdag 21 april 2018 organiseren we een fietstocht met verschillende routes: een route van 7 km met fotozoektocht, een route van 20 km, 35 km, 55 km en een combinatie van 75 km.

De fietstocht richt zich tot het grote publiek en kan gereden worden door zowel gezinnen met kleine kinderen, als door gedreven en minder gedreven fietsers.

De inschrijving bedraagt € 4 per persoon en is gratis voor kinderen tot 14 jaar. Als u inschrijft, neemt u deel aan een tombola waaraan schitterende hoofdprijzen zijn verbonden, zoals een hogedrukreiniger, een boormachine, een kinderfiets, een 109-delige schroevendraaierset ...

Er zijn tal van randanimaties voorzien, zowel binnen als buiten. Hongerige maagjes kunnen gevuld worden met lekkernijen van de foodtrucks. Kindjes kunnen zich bij de kindergrime laten omtoveren in een mooie vlinder of een stoere beer. Speciaal voor hen hebben we een springkasteel van maar liefst 25 meter en voor de kleintjes is er een apart dolfijnenkasteel.

Vanaf 10 uur stellen we de deuren van onze lokalen open. U kunt dan als één van de eersten onze opendeur bezoeken en kennismaken met ons volledig nieuw concept. We tonen voor het eerst aan het grote publiek onze nieuwe leslokalen. Hier kunt u een blik werpen op de toekomst van het onderwijs.

Les volgen, krijgt bij ons vanaf volgend schooljaar een extra dimensie. Onze opendeur is het moment bij uitstek om daar kennis mee te maken. We geven u ook een blik op de verbouwingswerken zodat u al een voorsmaakje krijgt tegen september.

Wie en wat
De leerlingen van het 6e en 7e jaar kantooradministratie en gegevensbeheer van GO! Atheneum Heist organiseren de fietstocht op 21 april 2018 in het kader van hun geïntegreerde proef. In het begin van het schooljaar krijgen ze de opdracht om een evenement uit te werken als eindproef.

In deze proef worden alle vakspecifieke vaardigheden geïntegreerd, zoals een evenement organiseren, sponsors aanspreken, flyers ontwerpen, promotie maken, brieven schrijven en alles in goede banen leiden. Dit jaar kregen ze de opdracht om voor hun geïntegreerde proef de vijfde editie van deze fietstocht te organiseren. Daarbij werd hun de nodige hulp en ondersteuning door hun leerkrachten geboden.

GO! Atheneum Heist ondergaat momenteel een grondige metamorfose en krijgt naast 't Wensbos voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar nog 't Lab en 't Atelier voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Wie kiest voor 't Lab wil doorstromen naar hoger onderwijs en universiteit. In 't Lab vind je een rijke leeromgeving die uitnodigt tot activiteit en creativiteit. De schoolsfeer is ontspannen.

Hier leer jij meningen formuleren en vrijuit discussiëren over alle mogelijke thema's. Je krijgt de ruimte om te reflecteren, te onderzoeken, dieper door te denken en samenhang tussen maatschappelijke en wetenschappelijke uitdagingen te ontdekken.

Verkennen, verbreden en verdiepen zijn sleutelwoorden. Op campus 't Lab kan je technische en wetenschappelijke opleidingen volgen van het eerste tot en met het zesde leerjaar. Uniek: je ontvangt een attest na elke graad.

Je start bij ons in een breed oriënterende eerste graad en vult het gemeenschappelijk basispakket aan met extra modules die jij nodig hebt of waar je je in wil verdiepen. Vervolgens kan je in de tweede en derde graad kiezen uit een brede waaier aan opleidingen.

't Atelier bereidt je 100% voor op de arbeidsmarkt. Die arbeidsmarkt heeft nood aan mensen in de zorg, bouw, horeca, elektriciteit, land- en tuinbouw, enzovoort. Sectoren waarin 't Atelier voltijdse, duale en deeltijdse opleidingen aanbiedt. Stuk voor stuk praktische opleidingen met voldoende oog voor de theorie, maar vooral met veel doeactiviteiten, werkateliers, stages en effectieve tewerkstelling.

Sleutelwoorden zijn: ervaring opdoen op de werkvloer, een flexibel en individueel aan te passen traject en het behalen van een gekwalificeerd diploma erkend door de arbeidssector. Je gaat snel aan de slag. (pb)

In alle opleidingen krijg je aanvullend bedrijfsbeheer als je dat wilt. Handig voor als je later 'zelfstandige' wil worden.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto