U bent hier

De Smaakmakers Foodtruck serveert top-BBQ

Kempen regio | Olen
17.02.2017 - 00.15u
Door: Herman Gezelle

Donderdagavond presenteerden De Smaakmakers uit Olen hun nagelnieuwe Foodtruck. Heel wat BK's (Bekende Kempenaren) kwamen bij Noyens NV genieten van de nieuwste culinaire BBQ-snufjes van de gerenommeerde prijswinnaars Ver Berne.

Zaakvoerders Jelle en Tony Ver Berne : 'In onze foodtruck worden culinaire barbecuegerechten hapklaar geserveerd. Onze foodtruck is geschikt voor elk type event. Al wat we nodig hebben is een kleine beetje ruimte om te zorgen voor de
ultieme barbecuebeleving. 

Geen gedoe. Geen klassiek buffet of zittend tafelen, maar op een laagdrempelige manier kennismaken met het beste wat barbecue te bieden heeft. Dat is de Smaakmakers Foodtruck.

Foodtrucks zijn hot en wij en onze barbecues lopen helemaal warm voor u
Wil je meer te weten komen over ons aanbod? Bezoek dan zeker
onze website www.smaakmakers.eu en geniet van een eerste indruk.  We staan spijtig genoeg nog niet op HAP Herentals volgende week,' besluit een enthousiaste Jelle Ver Berne.

'We zijn bijzonder fier om leveranceier te mogen zijn van De Smaakmakers Keurslager Ver Berne,' lacht vleeswaren- en delicatessenleverancier Erik Raes en dochters van VAGRO uit Wommelgem. 'Deze foodtruck heeft alles wat je mag verwachten van een perfecte kwaliteits-BBQ.  We kennen De Smaakmakers al jaren als vakslagers. Succes gegarandeerd met hun nieuwe foodtruck.'

Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto